Hangups

| 2 Comments

Jag drabbas lätt och ofta av app-sjukan. Det är ett hangup man får på en app, du kan kalla det beroende. Jag hittar en ny app som helt plötsligt mer eller mindre tar upp en stor del av livet. Stor i bemärkelsen att greys anatomy är på i bakgrunden medans ögonen vilar på appen. Just nu: candy crush.

Jag försöker komma på om det fanns saker jag hade hangups på innan iphonen. Det måste det ju gjort. Eller är detta ett helt nytt beteende bland mig och många andra? Jag kommer inte på ngt. Det här kanske är ett sätt för oss människor att öka på lyckan i livet? För tro mig, när jag efter en veckas kämpande klarar level79 så var det ett gigantiskt lyckorus.

20130220-205431.jpg

2 Comments

  1. Nej säg inte att du också har börjat spela det skitspelet….

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *