girl in the dark

| 0 comments

Funderade en stund på om jag skulle våga mig ut och gå runt munken efter jobbet. Hade lite överskottsenergi å en hel del å rensa hjärnan på. Men ja ver inte riktigt om ja e så pass säker runt munken. Inte för att jag går runt å oroar mig för å bli åldtagen…men när man hör så hemska saker om tjejer som blir våldtagna och misshandlade på ytod fär folk finns…å det finns aldrig några vittnen, aldrig nån som har hört nått. Inte ens om de blivit våldtagna mitt på torget mitt på stan…Varför e folk så skraja för att hjälpa tjejer i nöd. Just av den anledningen stannade jag hemma ikväll. Det blev ingen munken. Utan en ”säker” kväll i soffan istället! Eller säker å säker…tittar på filmen enough…med J.Lopez…å kan kan ju inte påstå att ja mår bättre i magen direkt. Shitt…tyr att man sett filmen innan så man vet hur den slutar. Annars hade jag varit riktigt jävla nervös.
Tacka vet ja sommarnätter…dem e ljusa å varma..inte lika hemska som en slaskig vinternatt…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *