ingen hemtelefon längre…

| 1 Comment

Då är min hemtelefon urkopplad, inte för att jag har bett om det men…så är de väl när jag inte har stått på den. Men ja kommer skaffa mig hemtelefon till min lya lägenhet med! Dock med nytt nummer nu då…så ni kan ju slänga mitt gamla hemnummer allihopa. Sorgligt tycker kanske ni. Gött tycker ja! Ingen som kommer ringa mig för att vilja prata med en person som inte bor där! Jag kommer få mitt alldeles egna nummer!

Nu ska jag iväg till jobbet. Om jag hinner ska ja leta efter en digitalkamera i dag. Men troligtvis kommer ja ägna tiden åt att leta smycken eller skor! Puss på er!

One Comment

  1. Köp en systemkamera, strunta i kompaktkamera, systemkamera är roligare å blir finare bilder :)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *