rynkig mellan brösten vid 30? Nej tack!

| 0 comments

Haha! För att citera min Madde ”tänk på att det inte är så roligt att bli superrynkig mellan brösten när man är 30 heller…” Hon försökte avråda mig från att sola solarium i dag. Jag brännde mig som fasen mellan brösten i förrgår när ja sola. Å de gör skitont, kan knappt ha bh på mig för att de skaver i huden mellan brösten…Å hon började med canser, strålning, bränder i solarium å stölder av kläder för att avråda mig. Men sen kläckte hon den där kommentaren! Å den fastna direkt! Ne ja vill verkligen inte ha rynker mellan brösten när ja e 30, vilket innebär att ja inte kommer sola solarium i dag! Tack Madde!

Idag är det första dagen på väldigt länge, ja jag tror att de e första dagen sen gymnasiet faktiskt…som jag har försovit mig. Helt otroligt. Men av nån konstig anledning så glömde ja helt bort att ställa min väckerklocka igår. Kanske trodde jag att de var fredag igår med tanke på att det var så mycket snack om fest å att ja å Malin satt uppe till sent å snackade…Men jobbigt var det när ja vaknade 09:43 och insåg att föreläsningen hade varit igår i 13 minuter…

Sen när klockan slår typ 16:00, då ska ja sätta mig i en bil till göteborg. Jag slipper åka buss eller tåg! Så lyxigt! Å får samtidigt lite kvalitetstid med min pappa, det är han som kör mig! Så en helg i götet väntar! Å ja hoppas att götet har en riktigt snygg klänning till mig!

*ha en trevlig helg*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *