Helgen i götet

| 1 Comment

Ja vad ska man säga. Det börjar med en bilfärd som kändes som två timmar sittandes i en intervju/terapeftsoffa…Men det var rätt ok. Har ju ingen vidare kontakt med pappsen längre så, han kände väl att han ville veta vissa saker om mitt liv å så…å svar fick han ju.

fredakvällen var soft. Åt god mat å spanade på tv med familjen. Lördan började lite sämre…Trodde att ja skulle få sällskap på stan då ja skulle spana efter partykläder. Men sällskap fick ja inte. lite smådumpad där. Men men, de gick ändå! hittade ju kläder så!

Jag i min nyinköpta klänning för kvällen. Tråkigt är att det röda skärpet färgade av sig så måste alltid ha det till den klänningen numera! Förhoppningsvis så hoppas ja att de försvinner i tvätten! Förfesten var toppen! Så roligt har jag inte haft det på länge. Så roligt med massa nya människor som funkar som ja själv gör!

Det här är Maria föresten! Födelsedagsbarnet som jag var där för att fira! Det här kortet ska väl på nått sätt visa att man kan ha långa kompisar om man e kort och tvärtom! Haha…hennes ena rumskompis som var med å festa heter med Malin, så under kvällen var det väldigt svårt att veta vilken Malin folk menade när de ropade. Så det slutade med att jag blev lill-Malin Haha! Men de bjöd ja på! När vi skulle se över vart jag skulle sova så kom alla överens om att ja kunde sova i tvåsits klippan-soffan, eftersom ja var så kort! haha! Men men…ja fick faktiskt plats i klippansoffan så! Å antar att det hjälper att sova i en sån om man e lite onykter!

Det här e Stor-Malin och lill-Malin! Det var hennes klippan-soffa jag fick sova på! Haha! Å ni som inte fattar vad ja menar med klippan-soffa…åk till ikea å provsitt! En lite hård och obekväm billig soffa som de flesta studenter och unga äger! Idag var det en lite udda dag. Jag var inte bakis alls. Bara extremt trött efter i natt. Evelina och Rickard sov i samma rum och han snarkar som faaaaaan. Härregud, å de hjälpte inte med att lägga en kudde över huvudet…aaah. folk som snarkar asså…Visst, ja kan med snarka när ja vart ute å e lite dragen eller om ja e förkyld. Men då ser man ju till å lägga sig på mage eller sidan om de sover fler folk i rummet. Inte lägger man sig på rygg å snarkar så taket lyfter! I morse blev de lite mingel i vardasrummet, sen frukost på ett mysigt cafe å sen city med tezzan. Bussen hem gick jättefort föresten! Sov heeela vägen, som tur var hade tjejen som satt bredvid mig hört att ja skulle till jönköping, så hon väckte mig! tack snälla tjej!

Nu e man hemma å har ingen mat i kylen. Funderar på om man pallar å gå bort å hämta en pizza eller om man ska skita i å äta….

*barnpassning e inte min grej*

One Comment

  1. Vad fint du har fått det i din lägenhet, ser väldigt snyggt ut. Å din vita klänning var oxå snygg… faen mycke snyggt helt enkelt =)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *