allt blir inte som man tänkt sig

| 1 Comment

Ne det blir det verkligen inte! I kväll hade ja förberett mig på att ta hand en sjukling å bara glo på film. Men så dyker lilla emmelie upp i skolan å säger att hon ska ut i alla fall! Så nu e partynerverna igång igen! Så de blir party party ikväll med! dock ska ja hålla i pengarna ikväll eftersom ja ska ha råd å dra till sthlm över helgen.

Så nu fick ja ganska mycket att göra helt plöstligt! ska hinna till systemet, solariet, polisen å se om mina nycklar kommit in, träna och förbereda mig för party party!

*It´s sad to see that you are moving away more and more from me*

One Comment

  1. Jahaja, hur var det nu på kårkvällen med den spydige(nä hon vet att det inte är på allvar när vi kallar henne det ifall du undrade, hälsa til henne dessutom). Hoppas du fick kul i alla fall och att det lönade sig att du städade lägenheten…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *