Sthlm weekend

| 0 comments

Well well well, ännu en natt på kåren! Och vad har jag lärt mig…jo…jag börjar bli gammal och tål mindre å mindre för varje gång. Härregud! Jag köpte verkligen medvetet mindre alkohol igår för att ja inte skulle bli full…men efter mina tre öl så var ja lika full som gången innan då ja drack en vinare plus en cider…så i helgen blir de väl en öl till mig då! Så ska de nog bli bra!

Å i helgen ska ja till stockholm!! Ska bli så himla kul! Se finalisterna i globen! Å om jag ska lyssna på alla andra så är genrepet askul! För då e alla avslappnade och bjuder mer på sig själva! Efter schlagern på fredan blir de utgång…om de blir som ja tror. Sen på lördan vet ja inte. Kanske ska spara pengarna genom å ha myskväll…får se.

ikväll blir det tidig sänggång…tåget lämnar jönköping 06:25 imorrnbitti…Det får det vara värt!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *