Schlagerfeber!

| 0 comments

Malin och Tezzan, lajv på globen! Helt underbart! helt fantastiskt! Helt toppen! vi överösta detta genrep med alla positiva ord vi kunde! Vi totalt älskade att få se alla live. Jag å Tezzan Hade de bästa platserna man kunde ha! Och det var sååå kul att få träffa Sara med!

Här har vi den otroligt söta killen som sjöng förra årets vinnarlåt fast i sin egen version. En helt underbar upplevelse för mig å tezzan var de iaf. Kanske lite mer underbar för mig för ja smälte för låten! Den var underbar!

Så här såg det ut bakom våra ryggar. Tänk de stackarna som satt alldra längst upp i hörnen…de såg nog inte ett skvatt av det som försegick på scenen…men men…orkar inte tänka på dem! Jag e så glad att jag hade en sån underbar plats! Vi satt på rad sex i mitten!

Sen kom våran underbara programledare Kristian Luuk ut på scenen! Han var helt underbar, å vi fick höra en del skämt som var helt otroligt bra..tyvärr fick inte ni andra höra dem eftersom de inte sändes live på lördagen! haha! vissa fördelar å gå på genrepet! Och den nedersta bilden visar även att ni inte riktigt fick se allt som hände live på tv:n på lördan. Det var otroligt kul å få se hur kameramännen jobbade och hur alla andra människor jobbade under kvällen.

Ovan är en lite härlig mix av vad vi fick se och höra under kvällen. Nederst om ni inte ser det är Tommy Nilsson, diggade inte honom så värst, men tyckte om fyrverkerierna!!

Mina favoriter!! De här två grabbarna vet hur man gör ett live uppträdande. Kanske är det för att båda har varit med i Idol eller så är det för att båda helt enkelt har rätt utstrålning! Men helt klockrent var det att få se Måns och Sebastian live. Min favvo är helt klart Måns…å Tezzans favvo var helt klart Sebastian. Man ville lixom bara gå upp och krama de små godbitarna!

Åsså självklart vinnarna av hela tävlingen, the ark, åsså min favoritbild…luuk bekänner sina känslor! haha! Det var rätt kul att se lajv, för det fastnade konfetti på hans mic som han inte märkte, så alla skrattade å han fattade inte varför! haha! Schlager e kul, men bara en gång om året..å kanske nån låt på nån enstaka fest! Puss på er alla. Hoppas ni e nöjda med bilderna ja la ut! Och om ngn skulle klaga så är det faktiskt jag som har tagit alla kort! haha! har även en del härliga filmer, men de får ni på msn om ni vill ha! Puss puss

*over and out*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *