Smickrande, men nej tack!

| 2 Comments

Jahapp…då har man blivit erbjuden en trekant av ett främmande par….trodde inte att svenskar höll på med sånnt. att par raggar på folk tillsammans…shitt…ja har nog aldrig gapat så stort…Trodde aldrig en sån grej skulle hända mig..men så gjorde det de. Å då tänker man lite till..vad är det mer man aldrig tror ska hända en..kanska ska förbereda sig på sånnt så man vet vad man ska svara om de dyker upp! ”Smickrande men nej tack”

Ikväll blir de utgång å ikväll åker kameran med igen! Så räkna med att de läggs upp på pixbox imorrn! Den har ju inte davids ficka att färdas hem i ikväll så ja har sett till att ja har brallor med fickor på mig! Najs va! Förhoppningsvis får jag med mig den hem…men planen är att vara rätt lagom ikväll..för ja funderar på att chocka alla med att gå runt munken halv sju imorrN! hahaha! de vore nått! Eller chocka alla..e la inte så många som kan bli chockade av det…men finns ju en person som inte tror ja fixar det! Men men..börjar ju inte förens ett imorrn så ja ska i vilket fall som helst gå runt sjön innan ja börjar.

*let the party begin*

2 Comments

  1. trekantsporrmalin då…….hahaha

  2. hoppas du tar dig upp och ut imorgon. nu är jag hemma, ska sova. blir prommenad runt munken för mig med imorgon innan skolan. :)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *