Partyonsdan

| 3 Comments

Hägg och Micke var i stan och hälsade på! Då var vi ju självklart tvungna att partajja tillsammans! Det var så kul att träffa dem igen! kändes nästan inte som om de varit borta…För er som inte vet så pluggar de sista terminen i england…Förfesten blev riktigt lyckad tycker ja…den var lite för kort bara! Haha! Men de e de ju alltid! Det blev vi på bilden åsså Emmelie å Ellan! Ett härligt gäng!

kåren var som vanligt helt galet! Blue crew..de som jobbade på kåren på kvällen..var alla utklädda till påskakärringar! haha! Det var en vacker syn de! Å det var massa folk som vanligt som partajjade loss hejdlöst! Å i dag mina kära vänner har ja inte varit bakis alls! Så himla najs! Det galnaste var att en utbytesstudent firade sin 21 års dag på kåren igår…hon spenderade den på kårens toa…varenda gång ja gick på toa så stod hon fortfarande kvar där..stackarn. Inte kul å supa sig så redlös att man måste spendera hela kvällen på toan.

By the way, lägger upp korten från igår på www.pixbox.se mitt namn där e ”mallans”

*over and out*

3 Comments

  1. Jag saknar festonsdagarna på kåren… här uppe festar man på kåren på fredagar å då är det samma priser som vart som helst… så inge speciellt å va student här i Örebro… Ni har det bra där nere i söder.

  2. ja visst har vi Per! kåren på onsdagarna e bäst!

  3. Snygg bild snygging. Och trevlig förfest, sånt kommer man ju än en gång sakna nu i Britannia. Och se upp för spindlarna… Läste att du tyckte om dem.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *