inga spindlar kvar i lägenheten

| 0 comments

Då har man storstädat hela lägenheten då! Så nu ska det förhoppningsvis inte finnas ett enda kryp kvar! ska se till å slänga dammsugarpåsen med ngn dag…så ja e säker på att alla kryp e borta…uch…blir äcklad bara av å tänka på dem…uäck…men men, en positiv nyhet är ju att David å Kim bor nära…min spindeljour!

Annars har ja jobbat i dag…riktigt pissigt. så himla fint väder ute åsså står man inne å småfryser för att det är AC på högsta….allas om kommer in har sett så bruna å lättklädda ut…men men..enligt smhi så kommer det en dag imorrn med med toppenväder! Så då ska här solas minsann! Ngn som vill hänga med så säg bara till! Då kan man ta med beachbollen!

Nu ska här hoppas ner i myskläderna efter en härlig promenad på denna underbara sommarkväll. Så får vi se vad som händer…en tv kväll lockar fett! Ja just det ja! Grattis Philip på 13 års dagen!

*många frågor…inga svar*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *