sista sommardagen

| Inga kommentarer

En underbar dag! Solade på bakgården i morse! Upptäckte att bakgårdens gräsmatta e full med småkryp så jag la mig platt på bordet som hyresvärden har ställt ut till oss! Det fick bli min solplats! En liten bit upp från alla äckliga småkryp på marken! haha! grannarna tittade lite snett på mig! Men den bjuder ja på!

Dagen fortsatte i skolan…några i klassen hade klagat som fan på förra uppgiften vi gjorde så föreläsaren strök den…blev så jävla arg. Där hade ja suttit å gjort uppgiften helt jävla seriöst…men inte får ja nått för de…arg! Så nu måste man göra om den…å som föreläsaren sa ” nu får alla samma chans” men de hade vi la för fan första gången vi gjorde uppgiften med elle? Åh…dessa gnällspikar ska väl inte komma å förstöra för dem som faktiskt gör uppgiften…men men…nu tänker ja inte gnälla mer över det…ever!

Sen blev de piren! jihoooo! Solade ännu mer å pluggade en hel del med! Mli smörjde in sig i ”svart på en kvart” å sen luktade det som vi solade i en tallbarrsskog! Härligt! mmmm! Efter några timmar å nån glass senare så drog man hem…magen kurrade å mli skulle shoppa vattenpipa! And by the way…vättern e inte varm asså!

Hemkommen…gjorde en uppgift direkt när ja kom hem…så ska bara se till att lämna in den med! Sen fick vi ju en hel del fler uppgifter i dag så..ska la ta tag i dem med i veckan! Så ja får bra betyg i den här kursen med! Nu sitter ja å e så jäkla chokladsugen, glassugen, godis i ren allmänhet! MMmm! Men men…jag ska vara stark..ska hålla mig ifrån godiset i dag…å klarar ja det i dag! Då klarar jag det imorrn! hehe! Nä nu börjar man känna sig lite ensam igen…för många ensama kvällar på en rad e ingen höjdare asså…men vad ska man göra…kan ju inte tvinga folk å vara sociala med mig!

*åsså var sommaren borta igen*

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.