Dag 1

| 0 comments

Första dagen utan mat. Hittils går de bra. Igår var de ju egentligen första dagen utan mat…men hittade lite fiskpinnar längst in i frysen så fick mig i alla fall ett mål mat! haha! Men i dag vette fasen hur de blir…Illa illa…Ja håller tummarna på att P får ett fett konto i dag…så kanske man kan få tillbaka mina pengar med lite ränta! hehe!

Ringde facket precis…jävlar vad mycket papper man måste ha för att eventuellt få stämpla..härremingud. Sen ringde ja hyresvärden. 150spänn ska de ha för en ny tvättstugenyckel…e ju nästan så ja fortsätter boka med min papperslapp..haha! Nu ska ja iväg å sola solarium…hur har hon råd med de då undrar ni! Jo hon tar av sina sparpengar till thailand…brännan e viktigare än maten till examen!

*puss*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *