fatcamp

| 0 comments

Japp. Då har fatcamp börjat. Kontot e slut å kvar i kyl, frys å skafferi finns endast mat i pulverform…nutrilett…Ja ska väl ändå vara glad att det finns hemma…för utan det hade jag inte haft ngn ”mat” alls…Så nu börjar fatcamp…

Annars har ja haft en rätt bra helg. I fredas så var ja å frida hemma här å drack massa vin. Mysigt värre. I lördas var de ju fotbollen! Tänk vad kul det hade varit om supportern som sprang in var svensk, men hade satt på sig en dansk tröja för att han visste att sverige då skulle vinna! haha! En rolig tanke…Det roliga är ju att supportern e dansk..men bor i sverige! hahaha! Stackarn, han kommer ju vara förföljd i resten av sitt liv av mordlystna människor…Sen bar de iväg mot staden, hemmafest på öster…men ja minglade mig in mot stan, hämtade upp min cykel och drog hem och sov! Ja har ju jobbat både lördag å söndag. Så det var ett smart drag!

*empty*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *