Vilken dag…

| 0 comments

Dagen började bra. Jag möttes av fint väder och bussen missade jag inte. MEn! Sen började den här dagens sanna natur. På bussen är det en vänlig dam som berättar att ja har lappen kvar på klänningen…tack tant men inte kul att ja haft den där…På jobbet gick de ganska bra…Fick billigare fika på cafet…MEn så kommer det. JA står å diskar inne på kontoret…å va händer. Glaset ja diskar går sönder i handen på mig. Jag hade handen i glaset tillsammans med diskborten när de hände…min hand trycks utåt å glasbottnens spets skär upp ett av mina fingrar och lämnar en chockad malin vid diskhon…blodet rinner och jag vet inte riktigt vad ja ska göra…försöker skölja bort de..men de funkar ju inte…Får fatt i toapapper som ja linder runt fingret medans ja letar efter plåster..som inte finns. Så iväg till apoteket för å köpa plåster med ett öppet sår..härligt.

Första plåstret sitter på..fem sekunder och det har blödit igenom…Andra försöket sätter ja på fyra plåster över såret…de funkar i typ en kvart…sen har de blödit igenom…härligt…Å så fortsätter dagen på jobbet…byta plåster stup i kvarten…kan ju inte riskera att få blod på kläderna.

På vägen hem tar ja vägen förbi björngränd där ja ställde min cykel i fredas…den står självklart inte kvar…den har blivit stulen…Fridas cykel stod snällt kvar å väntade..men inte min…FAN!

Sen har de ju bara öst på med fler oturssaker under dagen..som att man spiller ut mat som man lagat å gaffeln vill inte vara i handen utan på golvet å ja..ni vet..

Sen slutade äntligen fingret att blöda nu vid nio tiden. Så tänkte att de kanske e bra att lufta det lite…ha! trodde jag…råkade böja lite på fingret vilket gjorde att de började blöda massor igen..så nu har ja massa plåster på igen…

*längtar till imorrn*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *