Midsommar

| 0 comments

Glad Midsommar på er allihopa. Är det någon som föresten vet varför det heter midsommar? Det låter ju som en fest man har i mitten av sommaren..MEn…enligt mig har sommaren precis börjat. Så varför kallar man den då midsommarfest? Ja jag vet då inte. Det ja vet är att denna symboliska bild här bredvis kommer krasha ikväll. Det regnar för fullt….men men….shitt happens! Får la göra de bästa av situationen helt enkelt!


Just nu funderar ja på om jag ska göra mig en midsommarkrans av alla blommor jag har här hemma. Fick ju en hel drös med blommor i examenspresent, och alla är väl mer eller mindre på väg att vissna…så en krans kanske skulle bli deras sista roliga stund i livet! hahaha!


Njae…får se hur ja gör…har ju lite tidsbrist. Ska vara på förfest om typ en halvtimma..å frida har inte ens kommit än! Men skit samma, vem säger att man måste vara i tid en dag som denna!


För att upprepa mig lite nu då. Glad midsommar till er alla..och be till gudarna att det är uppehåll ikväll!

*puss och kram*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *