det blev en dag fylld med stooora plus!

| 0 comments

Jajjamen! Det började med att jag fick blombud till jobbet! haha! till lilla mig! snacka om att jag blev chockad! Jag blev asnervös för vem det kunde vara ifrån….å Matilda var super nyfiken vem min hemliga beundrare var! haha! Men så var de från min underbara Mamma å Anders! på kortet stod det ”ha en underbar dag” Så himla gulligt av dem!

Inte nog med detta. Min cykel har ju som sagt blivit stulen. Det har inneburit många bussfärder för pengar ja inte har det senaste. Så hade Anders hittat en bra cykel i ett reklamblad som ja gick å spanade på i morse. Jag föll pladask för den men det fanns bara fyra stycken kvar å jag fick inte lägga undan ngn till lörda då mamma å dem skulle komma hit. Ja ringde å sa de till Anders utifall han kunde föra över pengar så kunde ja köpa den själv..Men vad gör de?! Jo de överaskar mig med att komma ner! Så nu är jag cykelägare igen, å inte till viken cykel som helst! En snygg cykel!

Ett litet minus var att det känns som om man åker på ett gupp med jämna mellanrum, e ngt fel på framdäcket, sen e den väldigt vinglig i styret…Så måste åka till coop för att fixa det ngn dag då det inte regnar! Men annars e de toppen! En snygg cykel som inte kostade 7000:-! De ni!

Sandra! Tack för att ja fick jobba i dag, det var superduperkul!

*where do you find the one youre not supose to look for?*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *