A-kassan = Asshole kassan

| 1 Comment

Ja e så grymmt jävla förbannad för tillfället. Här har man betalat in massa pengar till någon liten förening som kallar sig ”a-kassan” i flera år. Nu när jag behöver utnyttja deras tjänst att få stämpla…då e de så jävla otrevliga och totalt inkompetenta…

Här sitter ja i skiten å behöver pengar. MEn tror ni tanten i luren bryr sig om de..neeeeeee…”Men lilla du, det förstår du väl att du måste skicka in kassakort för att vi ska se om du verkligen är arbetslös” INTE EN ENDA GÅNG accepterar jag att ngn villt främmande människa kallar mig ”lilla du” å inte heller accepterar jag att hon ger mig enligt henne självklara order som jag inte hade en aning om. Inte en enda gång har det stått i mina papper att jag måste skicka in kassakort för att få veta om jag får stämpla eller inte. Dålig information från de där jävla K**hel*etes stället…

*en pank brud*

One Comment

  1. då kan ja ju skriva upp dig på min hata a-kassan lista… vet vad du pratar om…väntat på pengar i 2,5 månad….it sucks nigger ****
    roligt me cyckeln=)
    du ser efter regn kommer solsken=)
    ha en trevlig dag p&k

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *