dagens hjälte

| 3 Comments

Blir Frida. ringde till mina spindeljours men ingen ville svara…Stod ngra sekunder och funderade över om man kunde ringa vaktmästaren för att komma och döda en spindel…men insåg att ja inte kan ringa å gråta i luren till en vaktmästare…så tillslut kom ja på att frida inte e rädd för spindlar!! Och tur hade jag att hon kunde komma förbi och döda den! TACK FRIDA!! du är verkligen dagens hjälte. Vad hade ja gjort utan dig? Gått över till grannen med rödsprängda ögon å säga ”hej ja bor här bredvid dig, har du lust å komma in å döda en spindel”…härregud…Men ja måste komma på en jävligt bra lösning om de händer igen…Frida flyttar ju om två veckor…Kanske får plinga på hos grannen ändå..kolla om de kanske kan tänka sig att hjälpa mig om det skulle hända igen…och förvarna dem om att jag är extremt rädd.

Kanske skulle sattsa på att lägga pengar på att få bort fobin…undrar om sånnt funkar…hypnos kanske?

Det som stör mig mest är att ja inte vet vart den kommer ifrån…om den kommer ur avlopp eller utifrån eller från nått annat läskigt ställe…vill veta om de hjälper att städa och hålla rent eller om de finns ”spindelmedel” man kan lägga i alla hörn…ja shitt…

3 Comments

  1. Öhh, kan det måhända vara jag som är spindeljouren?

    Såg att någon ringt när jag kom hem från bion igår men kände inte igen numret.

  2. Men ta ett glas å lägg över den!! då kan den inte gå nånstanns tills de kommer nånn å dödar den.. Eller så tar du en sko å klappar till den med!
    Hört ngt från stockholm än? jag är nyfiken

  3. Sara…den satt i taket..hur tar man en ett glas å ställer över den om den e i taket?!?! Dont like…Å vill inte att den ska röra sig…då får ja ännu mer panik

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *