mersmak!

| 2 Comments

Så det är så här jag ser ut numera! De ni! kunde ni aldrig tro va! hahaha! I helgen var de toppen. ÄNTLIGEN fick den här tjejen en riktig förfest och med kompisar som är som jag. Det vill säga kompisar som gillar min musiksmak och mitt förfestsätt med spel å kareoke å massa skratt! Jag fick en utgång!! Jag behövde inte gå hem efter förfesten för att alla ville dra till Bongo! i was i heaven!! Jihoooo! Förfest, twin, a lovely evening! Ja hade dökul! Så nu längtar jag som en galning till insparken! Få träffa massa nytt folk där ja kan hitta de människorna som är som jag!

För er som bor i skövde. Jag är en bogrensmänniska! Absolut inte Krikelin.
För er som bor i Jönköping; Jag är en huset/centrum/twin människa. Absolut inte bongo.
För er som bor i sthlm; Jag är en stureplanare, inte en lokal bar utan dansgolv…
För er som bor i göteborg; jag är en Exet eller Nivå, inte en sticky fingers.
Hmm…ja nu borde ju folket fatta vad ja e för en festperson i alla fall!
Kul att ni kom ner å partajjade Linus å Per. Synd att man inte bor närmare så man får sjunga kareoke fler gånger! hahaha! Å kanske får tillfällen att öva..haha..min sångröst var ju totalt borta!

2 Comments

  1. hej bruttan!!! faan va gött… de va du värd efter alla misslyckade utgångar!!!! vi måste snart festa lite ihop=) it has been to long…. ha de gött käka lite grillat kött!!! puss och kram din lille vän

  2. Nice scarves, har en rosa och organge:P Köpte de direkt när de kom in på jobbet, helt udnerbara!=)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *