Är de utdöda?

| 2 Comments

Om ja inte har fattat det hela fel så är detta en geting…getingmidja…ja! Men är det någon som har sett ett Bi denna sommaren? För Bi:et är väl det lilla knubbiga ludna djuret som flyger omkring blomma till blomma utan getingmidja :)
Och utan gadd! mycket viktigt! För jag har nog banne mig inte sett ngn…bara getingar..och knappt de heller…Jag har däremot sett en massa spindlar..och myror…Men det intresserar väl ingen!Men Bi:n…?!?!

2 Comments

  1. du tänker på humlan väl? eller, de kanske är samma sak som bi. Jag har ingen aning!
    Vi måste ta en telefonare snart här. saknar dej som tusan.
    Kramar

  2. Jag saknar dig med sara. Mmm, de e många som har sagt att den kallas humla…men frida kollade upp de å hon höll sedan med om att de heter Bi…Men ärligt talat..vem bryr sig! haha! De ja bryr mig om e att ja inte sett ngn. å inte hört ngn som sett dem heller denna sommarn…wierd

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *