Malin har tänkt till lite!

| 2 Comments


Så går det när man inte har så mycket att göra på jobbet. Satt på lunchen ute i solen..och vad ser jag komma kravlandes på marken nedanförmig…Jo ett Bi!! Eller Hummla….vad ni nu väljer att kalla det. MEN! Den låg sedan död…Så visst ja spräcker bubblan om att de e utrotade eftersom ingen sett dem denna sommaren…men den var ju ändå inte levande..jaja! Tog ett kort på den i alla fall! haha! Jo!! Jag har tänkt till lite om det här med namnet…om det heter Bi eller Humla..Och jag har kommit fram till att jag tror att de olika könen har olika namn..Kanske e de honan som heter Bi och hanen som heter Humla+!?! För talesättet säger väl ”Nu min son är det dags att prata om humlor och bin”…eller shitt…var de kanske blommor och bin…Åh suck…
Jag bjuder på en bild från i helgen med, en lite smått galet full Malin som dansar loss!??! haha!

2 Comments

  1. Jag känner ett starkt behov av att styra upp den här sjuka diskussionen. Humlor, bin och även getingar är olika arter av samma släkte.

    Humlor är de stora lurviga som surrar runt rent allmänt. Bin samlar honung i bikupor och getingar bor i runda små getingbon. Punkt slut!

    ..och det heter blommor och bin.

  2. Haha! TAck Hägg! Då ska jag inte lägga mer tankeverksamhet på detta ämne!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *