….

| 1 Comment

för att sammanfatta mitt liv. Stressigt, massa bollar i luften, nervositet, en kraschad mage, otroligt trött, lgnhts visning i sthlm på torsda och en massa massa annat….blaj…hinner inte med mitt egna liv…Men ! I love my hair!!

Dagens citat: Jag ogillar inte gud, bara hans fanclub

Dagens kund
Kund: Hej, jag undrar om man skulle kunna få en plastpåse av er
Gustav: Vi har tyvärr bara papperspåsar
Kund: Jo men en sån där svart plastpåse som det står jack and jones på??
Gustav: jo sånna har vi haft men vi bytte för ganska längesedan till papperspåsar.
Kund, jo, de var kanske två år sedan jag var här och handlade. Men min man har använt eran påse att ha lunchlådan i varje dag, och den har varit så himla bra och snygg, men nu har den dessvärre gått sönder. Så vi tänkte att vi ville ha en likadan fast ny.
Gustav: Tyvärr har vi bara papper nu.

One Comment

  1. Vart fick du dagens citat ifrån?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *