Drömmar

| 1 Comment

Det här med drömmar, vart kommer de ifrån egentligen?! Vissa nätter kan man drömma om den perfekta tillvaron där allt är precis som man vill ha det. Andra nätter drömmer man mardrömmar om flera tusentals spindlar som lever i väggarna i lägenheten å kryper ur spikhålen om nätterna. å vissa gånger drömmer man andra sjuka drömmar som man inte fattar.

Är det vårat undermedvetna som vill berätta ngt för oss eller är det bara slumpen som avgör? Är det så att vi ens har ngt att göra med våra drömmar? Kan vi påverka dem? Kan vi drömma lyckliga drömmar resten av livet bara vi lär oss hur vi ska göra? Kan man på kvällen bestämma vad man ska drömma om på natten?

Jag tror nog på att det är lite av det undermedvetna som vill prata med oss samt att sådant vi sett under dagen spelar in…Fast de e konstigt…För när ja sover borde inte min hjärna vara igång. Finns de människor som aldrig drömmer föresten? Och det här med att drömma i färg eller svartvitt. JA frågorna e många om detta drömmarnas land.

Men de ja vill få ut av de e att slippa drömma om spindlar ngn mer gång i livet!!

One Comment

  1. nu har jag läst inlägget 3 ggr. Dax att uppdatera gumman:)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *