ngn gång ska väl vara den första…

| 0 comments

Då har det hänt för första gången ever in my life. En otroligt bra vän vill sluta vara vän med mig. Känns hemskt. Inte lika hemskt som att bli dumpad av ngn man älskar. Men hemskt för att jag verkligen uppskattade den vänskap jag hade med den här människan. Kommer sakna de ärliga och uppriktiga åsikterna på mig, mitt liv och mina verk. Och jag kommer sakna att få ge ärliga åsikter om dina verk och alster och vad man nu ska kalla allt utan att peka ut dig allt för mycket!

Sorgligt är det att det inte ens är du själv som anser att jag inte är bra för ”dig”, att du faller för det som de flesta gör i din sits. Dumpar kompisar för att ”den andra” anser att det är bäst. Vilket är ganska sorgligt eftersom den personen som gör att du fattar detta beslut inte ens har träffat mig, den här personen har skapat en bild av mig som inte stämmer. Men det är väl så det funkar.

Jag hoppas att Jag alltid ska styra över vad som är bäst för mig när det gäller levande former med känslor. Ingen annan ska få bestämma vem jag får vara eller inte vara kompis med.

Tack till alla andra vänner jag har! tack för att ni inte låter människor som ogillar mig få er att ändra uppfattning om den jag är! Älskar er alla! Ni vet vilka ni är!

Och till dig då, du som dumpar min vänskap. Tråkigt, kommer sakna dig. Hoppas du själv anser att du gör rätt beslut! Så du blir nöjd. Det är väl det viktigaste, eftersom det handlar om ditt liv! Mitt liv, tjaaa, det ordnar sig nog! jag ska ju till sthlm! Där finns det nog fler ärliga och brutala människor !!

*ny fakta om livet. Det går inte att vara kompis med ett X, inte ens när bådas känslor är borta*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *