idol…topp eller flopp?

| 0 comments

Jag skulle nog vilja påstå att Idol borde sluta sändas i det här landet…För vi röstar tydligen inte på hur de sjunger utan på hur de ser ut!?!? Deras personlighet?!?! I kvällens program åkte Christoffer hem, inte mig emot..jag gillade verkligen inte den killen…Men denna Mattias som alltid hänger löst men som alltid får stanna kvar. Han e inte bra, han sjunger falskt ibland…men okej, han har utseendet för att bli idol…men inte rösten…Är det så att alla ”unga tjejer” röstar på honom för att han e snygg…i så fall tycker ja de kan sluta med det, för han har flickvän så de finns ingen chans att få honom.

Hejja Daniel och Hejja picasso!! Ut med Amanda och ut med mattias.

Idag har jag äääntligen varit ledig en dag! helt otroligt vad skönt de varit. Å ja har ”sovit midda” två gånger!! haha! Imorrn ska man tillbaka till jobbet igen! de blir kul, imorrn ska ja jobba med Gurra å Vivvi! härligt härligt! då e en sak säker, backstreetboys och lovetalk!!

Over and out

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *