ensam mamma söker…idioter

| 0 comments

Är så grymmt besviken på det här programmet…Att Susanne hade mage att inte välja ngn i slutet avv programmet, snacka om att leka med människors känslor…OM hon nu visste att hon inte hade känslor för ngn av grabbana kunde hon ha delat med sig av denna informationen innan grabbarna kärade ner sig i henne. Nä uch…nu känns det som att hon var med för att få sin altan byggd och för att få synas i underkläder eller bikini i olika tidningar. Uch och fy!
Lenita, oj oj oj denna tjej med en sån otroligt charmig dialekt träffar och väljer den perfekta killen som alla jag känner röstade på…men så när hon väl valt honom så skiter han i att se till att visa intresse. Vad var denna kille ute efterdå`?? härregud, det finns barn med i bilden…OCh Oliver fastnade ju verkligen för Mattias…vad e felet?! Även här leks det md känslor. Suck å stön, jag trodde verkligen på Lenita och Mattias!
Så har vi ju då den tredje mamman…i mina ord ”tjejen som inte ser klart” Alla tyckte verkligen att hon skulle välja Jonas…men så väljer hon den andra?? Med anledningen att Jonas inte var ansvarsfull…med andra ord, hon är blind. MEn okej, de kan ja köpa…Men inte ens här håller förhållandet när tv kamerorna inte är med…Vad är felet? Jag bara undrar? är alla med i tv för att det är kul…ja menar de visste ju redan från början att de inte bodde i samma stad å att de hade varit tvungna att puzzla ihop livet på ngt sätt…men de struntar dem ju i när de får stora dejter, antagligen pröjsade av tv3…Åh suck. Det här var en serie som fick mig att tro på kärleken …men hepp.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *