dagens!

| 3 Comments

Dagens bästa!
väckarklockan- pip pip pip 08:00
Ja hoppar in i duschen så att A ska hinna duscha hon med. När ja e klar tittar en yrvaken A upp ur soffan å säger
A- heeeej
J- godmorgon
A- vad e klockan
J- fem över åtta
A- jaaa e jääätte trött
J- vill du sova en timma till, det hinner du.
A- aaa, ställ om klockan.

Gött att få sovmorron av henne! hihi! tack! Synd dock att A inte kunde somna om men ja somnade direkt!

Dagens komplimang
” Om jag vore kille skulle jag vilja vara ihop med dig ”
Tack Isabell! jag ska komma ihåg att killar gillar mina smycken! hahaha!

Dagens bimbo 1
Blir jag denna gången utsedd till. Jag å Issie ska iväg till lunchstället å beställa. Jag reflekterar inte över vad hon beställer utan konsentrerar mig på vad jag själv vill ha. Eftersom Issie glömt plånkan hemma så pröjsar jag.
J- Va, det står renröra. renröra? reeeeen röra?
I- Ja du vet, renröra?
J- renröra?
I- haha, ja du vet, en röra med bara cremefraish!!
J- ???
I- Hahaha, men renröra…som i renskav…du vet väl vad en ren är?
J- ren, djur på fyra ben som bor i skogen?
(nu har alla på lunchstället sin fokus på lilla blåsta mig)
Servitören- Ja du vet, sånna som drar tomtens släde!

Ja de vana sthlmarna fick sig ett gott skratt. Men jag har verkligen aldrig ätit ren, och aldrig hört talas om de heller vad jag kan minnas!

Dagens inköp
Här har ja flyttat till sthlm. Och vad blir mitt första inköp? JO, det blir en sådan stickad tröja som ALLA går runt med i jönköing. Å antagligen en hel del i sthlm med. Ska inte ens säga affärens namn…pinsamt malin! Fast koftan e snygg som fan! Å billig å bra var den! Naaaajs! Shoppade iof även en ubersnygg ring å örhängen! Dubbelt naaaajs!

dagens bimbo 2
jag igen…ja bjuder på de!
Servitören- kött eller fisk
D- kött, jag tål inte fisk
J- hahaha, tål inte fisk! Säg som det är, du gillar de inte!! haha!
D- jag tål inte fisk.
J- Va? kan man vara allergisk mot fisk?

Och här fick alla sig ett gott skratt igen!
Men ärligt talat. Har ni ngnsin hört ngn som e allergisk mot nötkött?

Dagens kund.
Håller fram en klockren ljusgrå tröja och frågar.
- Ursäkta. Är denna tröjan grå eller grön??

Snacka om att man måste vara färgblind om man inte ser om en tröja är ljusgrå vs grön?!

Annars lever livet rätt gött i Sthlm. Trivs rätt gött i storstan! inte för att ja upplevt den så oerhört mycket, men härliga människor! Härligt att allt finns här. Härligt bara! My word! Det enda som saknas e Sara! Å att ja får lära känna Frida! de ska bli kul! Å kul ska även nyår bli! Och roligt ska det bli att gå till en riktig BH försäljare som hjälper en å hitta rätt strlk. Härligt med nyår!

3 Comments

  1. Haha, gulliga du!! Snart kommer jag till dej, då ska jag ta dej å frida i handen i gå till en sträng BH-hitler med måttbandet i högsta hugg! Jag längatar såå till att få komma ner och slippa gå här uppe å grubbla på hur de ska bli. Du kommer älska min frajda!

  2. Haha! ja de blir riktigt najs när du kommer upp gumman!

  3. Malin…en ren, REN!? du måste skämta? hehe du är ju underbar!!
    jag måste komma upp och hälsa på någongång! eller så får du komma hit!

    hade gött!! puss

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *