Jag är en Kiwi!

| 1 Comment

Igår satt jag på en dejtingsida här på nätet och fick en hel drös med mail hela natten lång. Ett av dem som fångade mitt intresse lite extra mycket var en kille som frågade

”Och nu direkt till dagens absolut viktigaste fråga! Om du vore en frukt, vilken skulle du då vara och varför…?;)”

Den fångade mitt intresse eftersom de flesta mail enbart innehåller falska komplimanger eller smöriga ”lines”.
SÅ jag tog mig en kort funderare och kom på mitt fantastiska svar!

”Haha! om ja vore en frukt skulle ja vara en kiwi..hårig på utsidan men utsökt underbar på insidan! hahaha! Nu har du en bild av mig att ja e totalt hårig…well den bjuder ja på!”

Jag tyckte jag var enormt fyndig med det svaret och tänkte att killen nog inte fått höra en tjej likna sig vid en kiwi innan. Men så får jag detta svaret tillbaka.

”Hahaha…. Ett riktigt skönt svar! Nja, tror dock inte att du är riktigt så hårig som du försöker framstå..:)Ska bara kolla i boken ”Människan som frukt” och se vad detta betyder. Hmmm…ahaa… Ok, så här står det: ”En tjej som liknar sig vid en kiwi är ofta påfallande vacker, hon har humor och besitter ett stort och rörligt intellekt. Hon är troligen inte så förtjust i ensamhet och fegisar men hon gillar förmodligen närhet, äventyr och män desto bättre.” Så vad säger du, stämmer det…?;)”

Jaa vad säger jag. Det stämmer ju till punkt och pricka…men ja undrar ju om denna boken verkligen finns eller om killen e otroligt smart!?

One Comment

  1. Om den boken finns jag jag ha den!! Fasen en sån kul bok.. Haha, en anna frukt kan ju vara passionsfrukt.. skrynklig på utsidan men vacker innuti. Hahah!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *