nya löften

| 0 comments

Vissa dagar är ju verkligen bättre än andra!! dagen som gått har varit en av de sämre. Jag har varit så sjukt trött. så ikväll ska ja bara dega i soffan. Men imorgon!! då räknar jag med en toppendag! Då ska ja shoppa!! iaf gå på stan, åsså ska ja ta en fika å spana på folk!! sen ska ja umgås med min moster, om hon har tid..annars blir de på sönda!

Tänkte på en sak..de e snart nyår…och med nyår ska man ju ha sånna där finurliga löften!! förra året så hade jag nog mitt livs bästa nyårslöfte!! Efter att ha blivit hjärtekrossad så bestämde jag mig för att år 2007 skulle vara mitt singelår!! Härligt värre tänkte jag! För jag har innan detta året inte varit singel sedan jag var hmm….15. Så det var på tiden att sattsa ett år på ensamheten! Jihoo! Å även om året har varit skumt, ensamt och känslofyllt så har de även varit härligt, fyllt med skratt och kärleksfullt! Och till råga på allt, det absolut viktigaste av alla saker som hänt, jag har lärt känna Malin…tjejen som har egenskaperna: står gärna i centrum, ledare, grym på sitt jobb, är öppen och ärlig och framförallt…social!

Så, vad blir nästa års löfte…jag har ngra förslag.
*skaffa världens bästa pojkvän!
* Se till att höja lönen med minst fem tusen i månaden!
*leva sundare
*gå ner tio kilo
* få förstahandskontrakt med sara i sthlm
* äta insekter i thailand
* Äta mindre onyttigt
* Duscha håret mer sällan så jag inte sliter på det lika mycket
* ett år utan linser, enbart glasögon
* att alltid se snygg ut, alla dagar under hela året! även när ja ligger hemma i feber

Ja det var ngra förslag..men fasen inget som ja diggar så där superbra…Har ni ngra tips kanske?! Ja vill ha ett riktigt roligt å bra löfte!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *