Julbord!

| 0 comments

Tågfärden till gbg var toppen! Det är så härligt med en tjej som e som jag! Vi tog lite vin på tåget å hade världens härligaste damer som satt snett emot! De hade med sig hembrännt å whiskey som de satt å drack å de blev glada i mössan! De var på väg till begravning men ansåg inte att de behövde börja sörja än. Ja härregud. Om ja ska nämna ngra av deras härliga kommentarer.

- ja vi kommer inte dö än på länge så mycket piller som vi äter!
- Champagne? äh, de e lika dant som pommac!
- Har ngn av er unga damer en binda med sig? för båda toaletterna är ur funktion och jag måste tömma blåsan på ngt sätt!

Detta var Ella och Elsie på tåget från sthlm till gbg! Härliga damer! 75 å 77 år gamla.

Julbordet var toppen. Först åkte vi paddan till liseberg, aka världens kallaste taxi! Sen när vi var så där lagom frusna så går vi alla in på isbaren på liseberg! de var lite coolt. First time ever som jag satt i en soffa gjord av is! Lämnade mitt rumpavtryck i den! haha! Sen blev det julbord inne på restaurangen, häääääärligt med julbord! Årets första! God mat var det, å härligt sällskap! Tråkigt bara att inte alla hade möjlighet att hänga med ut sen på kvällen!

först blev det en drink uppe i heaven 23, härlig utsikt. Sen blev det Deep med härliga dansgolv och massa öl å drinkar! Kul att det var så många som hängde med dit! Jag hade supertrevligt! Våran högsta chef L var stencool! hahaha! Han hade sånna dansmoooves! Naaaajs! Kul att alla är sånna härliga människor!! Jag hade supertrevligt!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *