ja då var man lite blåst igen…

| 1 Comment

Första gången jag å Sara fick tipset om ett uteställe som hette Peacock så fattade vi inte riktigt först vad vi hade blivit rekomenderade till. Vi tänkte mer pea….cock…på svenska då, som vi tolkade det. ”Kissande snoppen”. Sen insåg ja ganska snabbt att det ju är påfågel! hahaha! Jaja, ibland måste man bjuda på sig själv helt enkelt! Charmigt blåst…thats me!

Engelska Torsdagar here we come!

En annan sak som stör mig här i stan. E hur mycket ja saknar alla mina vänner som e utspridda över hela sverige. Just nu är ja inne i en fas då ja verkligen saknar Sandra. att kunna sitta å ha brutalt ärliga samtal över ett glas vin eller två utan att bli ”dömd” eller ”placerad i ett fack”…Sandra, I miss U! Kom till sthlm snart! eller så bokar ja in en helg i jönköping snart!!

One Comment

  1. Malin min älskling, jag dömer dig ALDRIG! Ska du till peacock ikväll? Typsikt kul. Tänk om du träffa snygga Grandpa-Tony. Hej å hå.. Snart är de middagsdax för mig.. Eller lunch. Ojoj!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *