de bortskämda

| 0 comments

Vi har erkännt det för varandra och för våra familjer.
Vi är bortskämda.
Som fan!! haha!
Vi har ju bott så underbart bra här på st eriksplan. Det har varit gångavstånd till allt. Nu var vi å spanade på en lägenhet på sveavägen. SVEAVÄGEN!! Kan man bo mer centralt?! Då kände vi direkt. åh vad bra! Ännu bättre! För vem vill pendla ut till Årsta? inte vi. Vi har försökt att mentalt övertalat oss själva att ”alla pendlar i sthlm” ”det är inte normalt att bo så här bra som vi gör”.

Så nu sitter vi här och funderar så det knakar. Årsta där vi får bo länge och slipper flytta inom ett halvår…eller Sveavägen med bra läge. Vad prioriterar vi? Bra läge (som e billigare) eller sämre läge där vi får bo länge??Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *