godmorgon!

| 0 comments

Inatt har ja sovit underbart gott! Härligt värre! Jag älskar min säng och mina kuddar! Sen smet ja upp i morse och satte på sex and the city. Mysigt att ligga i soffan med täcke och kuddar och bara va! Sara låg i sin säng å spanade på ngt via hennes dator! Sociala morronen! haha! Men härligt att vi kan vara så avslappnade med varandra!

Idag ska vi på lägenhetsvisning…eller nej…visningar! En på sveavägen och en vid skrapan. Det värsta är att tiderna på visningarna e typ samma…Men de löser vi!

Inatt drömde jag om lägenheten i Årsta. Den e verkligen jättefin. I drömmen så godtog inte bostadsföreningen mig och sara som gäster. De tyckte vi var för unga och trodde vi skulle partajja sönder hela huset. Men vi är ju snälla tjejer! Men de fattade inte dem i drömmen…sen vaknade jag till å somnade igen, då bytte jag dröm. Då drömde jag om att jag hade en suuupergullig hund!

vet inte om jag vill att ni ska hålla tummarna för lägenheterna vi ska titta på i dag eller inte. För om jag inte minns helt fel så är det bara ettor vi ska kolla på. Å den vi har i årsta är ju en tvåa. Ett sovrum…det är lyx för mig å sara!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *