lååååååångfredagen

| 0 comments

Vad ska man säga. Jag vaknade med att det ligger snö på hela bakgården…jag blev inte ens sugen att gå ut på balkongen. brrrrr. Det andra kortet här. Det är bevis på att det ligger mellan 10 och 20 centimeter på marken. Jag överdrev alltså Inte när jag sa det innan i dag.
Dagen började soft. Ngn viss person har ju snarkat hela natten, ja e förvånad över att grannarna inte har klagat. Jag sitter nu i mammsens ”sommarstuga” och bloggar. Bilresan hit innehöll schlager å annan lugn musik på radion och en tokblöt hund. Stackarn, han såg inte heller glad ut över snön. Måste vara jobbigt när snön fastnar i pälsen. Så i framsätet satt där en glad Mamma och Anders. Och i baksätet en trött Malin och Rasmus. Just nu försöker jag komma på bra låtar som min bror kan ladda ner å få över till min telefon innan hemresan. Jag ska ju åka intercity tåg hem! Haha! Men jag har lovat sara att inte komma hem vresig över allt jobbigt folk på tåget. Så min plan e att ha massa ny bra musik i öronen hela resan! Så har ni ngra tips på bra rnb låtar så säg till! Nu ska jag borra ner min kropp i soffan och lägga filten över mig. Det är kallt! Brrrr. När vi kom in i stugan var den 8plusgrader…jag satte upp båda fossingarna på elementet medans ja väntade på att elden i kaminen skulle sätta fart.
Mamma har slagit på ngn kristen film på tv, jag vill spana på the voice tv och bara slöa…men mammas stuga mammas val. Nu till nerborrningen i soffan! Kram på er!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *