What a day!

| 0 comments

Igår vad en helt otrolig dag!
Jag inventerade på sergel, med andra ord var ja uppe med tuppen..nästan! Hängde om på sergel, byggde om hela skyltfönstret och hjälpte till med allt annat. Hade lunch då det var soligt och klarblå himmel och svart asfalt ute. Ungefär tjugo minuter senare så är det grått och det snöar…Satte mig på tåget till skövde, vilket jag nästan missade…det hade varit riktigt illa!
uttryckt mig högljutt i telefon om hur mycket jag hatar alla högljudda ungar å allmänt folk på tåg…(vagnen är tysst ngra minuter efter att ja lagt på telefon…men sen börjar alla tjattra igen…)

Kommer hem till Mammsen och får en supergod Bacardi breezer! (bulgarien flashback, madde varför e du inte i skövde!)

Ska skära en lök…skär av fingret!
Jag skriker högt och tårarna börjar spruta och jag skriker ”jag kommer dö, jag har inget finger kvar” å samtidigt blundar jag och håller upp mitt finger. Alla…och då menar jag ALLA i min familj kommer springandes. Men när de inser att min nagel har ”räddat mitt liv” som jag själv uttrycker det…å att jag bara har ett hack i fingret så skingras familjen igen. Philip kommer dock tillbaka med plåster till mig. Haha! Jag mådde riktigt illa när jag trodde jag skurit av mig fingret. Och mamma höll på att få hjärtat i halsgropen. Redo att ringa 112.
Men det känns bra att vara hemma i skövde…folk som kommer springandes om man skadar sig!

Den här underart söta tjejen var som en magnet på mig hela resan. Hon gick runt, höll mig på benen och spanade på den andra ungen…eller förlåt…det andra barnet som satt bakom mig. Totalt oblyg. Jag är säker på att hon e världens gulligaste lilla tjej. Men när jag åker tåg själv. Då vill jag sitta tysst och bara blunda och vara framme snart. Då vill jag inte ha ngt barn som håller mig vaken, vilket gör att tiden går oerhört långsamt.
Men mitt i min uttråkhet så finner jag denna annonsen i ”kupé” Och det är ju faaantastiskt! en sådan här ska inköpas! Det är en väska som är gjord för att ha 14 vinare i sig. Och det är skumgummi förpackat så att alla flaskor ligger säkert. Hur mycket flygplanskillarna än slänger med den! Toppen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *