Lönedag = Toppendag!

| 0 comments

Det har varit en helt underbar dag! För första gången på extremt länge så vaknade jag glad och pigg! Jag brukar vara en sådan person som vaknar grinig och enbart vill somna om! Men nu var lixom rummet fyllt av solljus och jag kände att det var helt ok att gå upp så tidigt! (08:00) Jag har dock insett att jag måste börja gå upp tidigare! Imorgon e min plan att vara på jobbet 08:00..så då får ja gå upp i tid! Jajjamensan! så länge solen är med mig ska det nog inte vara så svårt.

Vad har jag lärt mig i dag då..Hmm..ja har lärt mig att ja e hiiimla svag! hahaha! Å att Patrik på jobbet e hiiimla stark! Vi har en stor ram ovanför vissa hyllor i butiker med posters i. Dessa ramar måste man ta ner ibland när man bygger om eller när man ska byta posters. Om jag ska göra detta krävs det en stor stege och mina båda armar, och jag tycker den e skiiittung. Idag skulle då Patrik ta ner den. Han ställde sig på en liten pall och tog ner heeeela ramen med en arm…

Jag vill börja träna. ett träningskort i present när ja fyller år?!

Lite dagligt skvaller då!
Vid 18 tiden kommer en polisbil inåkandes med väldig fart vid sergelgatan. ut Springer först en polis, sen en till. Sedan drar polisbilen vidare i ilfart. Jag blir ju självklart supernyfiken men inser att butiken behöver mig mer än att jag ska springa efter två poliser! En kvart senare slutar jag för dagen och ska knalla ner i tunnelbanan vid hötorget. Vad ser ja då. JO!! Då har detta Pucko till människa som polisen jagar…ja jag antar att de e en människa…låst in sig på en allmän toalätt. Ni vet sånna som står utställda lite varstans i sthlm stad. Kända för att ha knarkare som övernattare. Utanför denna toa står då fem polismän plus två polisbilar. De filurar på om de ska vänta ut människan eller lirka upp låset! haha! Jag e fortf sååå nyfiken på vem som var där inne och vad han/hon gjort. Men ja antar att jag Inte kommer få reda på det.

Nu sitter jag och spanar på ”so you think you can dance”. Jag måste bara få prata lite om detta! Jag spanade på detta för ngra år sen. Svensk version. Då var de helt superkassa. Åsså har ja spanat på de amerikanska, då de e toppenbra redan på castingen. Så gissa om jag är positivt överaskad över att det faktiskt finns otroligt bra dansare med i år i den svenska versionen…eller…den nordiska! I like! Bra att Vi visar att Vi kan i Sverige! Hejja Sverige!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *