info!

| 0 comments

Jag använder dessa när jag fuskar mig till en vårsolsbränna!

De funkar skitbra! den lilla är för ansiktet och den större är sprayen för kroppen. Hmm…det man ska tänka på…för att ge lite tips…den till ansiktet, akta ögonbryn och hårfäste. Tänk på att inte smeta på massor i hopp om att få mer bränna. Då blir det garanterat ojämt. Låt det istället torka in och lägg sedan på ett lager till! Sprayen. Tänk på att saker runtomkring dig kommer få spray på sig. Så stå på toaletten och torka sedan av de ytor som sprayen kommit i kontakt med. Golvet kan bli riktigt halt om du inte står på en handuk! Just den här sprayen ger en jättefin gyllenbrun nyans. Inte alls gul eller orange som vissa kan bli. Den har heller inte blivit flammig eller ojämn, så länge jag har sprayat nogrannt över hela kroppen. Ojämt blir det ju när jag glömt exempelvis undersidan av armen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *