humör

| 0 comments

Man kan vara morronpigg eller kvällspigg. Man kan ha morronhumör och man kan ha övertrötthet. att vara morronpigg är ju rätt onormalt för mig. I alla fall att vakna vid sex på morgonen och vara pigg. nä. Men att vara kvällspigg har ja mer förståelse för.
Morronhumör. Jag själv älskar inte att gå upp alla mornar. Många gånger skulle jag mer än gärna ligga kvar och dra täcket över mig. Men när jag väl har gått upp brukar mitt humör ändå vara okej. Asså, trött kan jag ju vara, men bara för att jag är trött så betyder det ju inte att ja e sur eller vresig. Övertrötthet då? Folk som fnissar otroligt på kvällarna och blir knasiga?! Jo det tror ja på…för de e inget man vill göra om man e trött.

Tänk på att man alltid har ett val när man kliver upp ur sängen på morgonen vare sig du är morronpigg eller inte. Ska det vara en positiv dag eller en negativ dag?!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *