Present?! till mig?!

| 0 comments

Så underbart! En av mina kollegor tyckte att denna present passade mig perfekt! Så underbart gulligt! Tänk att hon tänkte på mig! hihi!

Min tanke som slog mig när jag öppnade asken är ju att en är babyblå och en babyrosa…Hmmm…mina hjärnceller jobbade lite…Det känns ju lite som använder du den rosa så förlorar du en liten flicka. Och använder du den blåa så missar du en pojke?! Inte för att jag går i barntankar. Men just de här färgerna assosierar jag till barn, har gjort och kommer alltid göra. Så dessa söta saker kommer nog ligga kvar i asken!

Lite Livsuppdatering.
Jag jobbar och sliter. Jobbar och sliter som f*an! härregud. Mina fötter hade behövt en pojkvän nu. Ngn som masserar dem när de kommer hem! Eller ett par nya dojjor! Det ska jag införskaffa! För det lär ju gå snabbare att skaffa skor än pojkvän!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *