Året 2011 – Januari

| 0 comments

Året började helt fantastiskt. klockan 04:35 spelade ödet mig ett spratt! Eller spratt och spratt. Ödet gav mig 2010 års snyggaste kund:) Tack ödet! För att citera ett blogginlägg jag gjorde då ”Tack säger vi även till det komiska ödet, det enormt braiga minnet och spontanitet :)” Kommer aldrig glömma resan hem och jag kommer aldrig glömma bakisdagens mys!


Januari var månaden då jag målade om hela min andrahandslya från orange och lila till VITT! otroligt nöjd över mitt beslut. saknar inte färgerna. 

Jag var totalt sönderstressad och kunde inte varva ner när jag kom hem vilket gjorde att jag klättrade på väggarna och efterlyste hobbys . fick ngra bra förslag. genomförde inga. 
Stängde ner butiken för renovation.  Hade brutal sömnbrist. Tackar fortfarande Johanna för den insats hon gjorde vid stängningen. Inte alla överlever på två timmars sömn. Jag hade inte överlevt utan Johanna.

Och just det ja. I januari låg det massa snö på marken. MASSA snö! 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *