Året 2011 – Februari

| 0 comments

Månaden då jag överaskar Farmor med ett spontanbesök. Uppskattades inte. Tydligen vill Farmor alltid planera när jag kommer på fika så att jag ska bli så nöjd som möjligt. Det hon inte vet är att jag alltid är nöjd. Det enda jag vill är ju att träffa henne och krama på henne!

Eftersom butiken stängde drog jag från sthlm asap. Jag drog till skövde och till göteborg och hälsade på familjen. En sönderstressad malin blev ompysslad. Bra beslut!

Jag blev ”kidnappad” av pappa som tog mig till stan där jag fick shoppa med hans kort. Lyx!

Det var enligt aftonbladet och SJ och SL snökaos.
Och ja, det var snökaos…men inte såååå kaosit som de fick det att framstå.

Jag bloggar om min tvilling…hmmm…vem kan ja ha menat då?! :)

Jag är i götet hos Hanna. Får ett sms och tar upp mobilen ur fickan. Läser. Blir tvungen att sätta mig ner, kan knappt andas…får panik. Börjar gråta. skakar. Ett minne jag kan skratta åt idag! Vad sms:et innehöll? En kärleksförklaring som freakade ur mig totalt.

Jag bannade mig totalt eftersom vädret vissa dagar bjöd på -25 grader, och jag prioriterade inte att köpa mig en vinterjacka…och när jag väl frös som värst så var alla vinterjackor i butik slut.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *