Dagens roliga!

| 0 comments

1. Glömde berätta igår! Den ena av de danska cheferna hällde upp ett glas julmust i pausen. Han tar en klunk och grimaserar sen och utbrister. ”Coca cola med kanelsmak?? gillar ni det?” Vi alla utbrister i ett garv och berättar att det är julmust…å att det sen blir påskmust. Att det är en juldricka. Hahaha! I danmark har man tydligen inte detta. Han trodde det var coca cola med kanelsmak!

2. Det finns en tjej från skövde som nästan har gjort allt för att bli känd i sverige. Eller för att synas. Hon hon skaffade sillisar, blev i hop med robinsson robban, gifte sig med robinsson robban, skillde sig med robinsson robban, var med i robinson själv en säsong…ja jag kommer nog inte ens ihåg allt hon gjort. Men i helgen e hon med i Singingbee… Ärligt talat… Gör ngt vettigare för att synas i rutan eller på bild.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *