karma

| 0 comments

När jag ÄNTLIGEN bestämmer mig för att ta tag i två saker som hängt över mig det senaste halvåret året så känns det som om jag får ett slag på fingrarna.

Ringer till facket för att Äntligen berätta att jag inte jobbar som extra i en jj butik i jönköping…utan att ja e areamerchandiser. Ja då visar de sig att ja inte tillhör handels längre utan att ja tillhör ngt som kallas unionen. Så pratar med unionen, blir medlem. Ska ringa tillbaka till handels för ett utträde…vad händer. Jo de stängde klocken 11…jag ringde 11:03

Borttappade saker kan ibland dyka upp på hittegodsavdelningen hos polisen. Så i dag tog jag Äntligen tag i det å skulle ringa å se om de fått in det ja tappat bort…ne då har de stängt i dag.

Sen när blev fredagen innan halloween en röd dag!?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *