Ryssland hälsar på

| 0 comments

Idag har det föresten varit en extremt udda dag.
Varenda kund..och jag skojjar inte nu…VARJE KUND som försökte få hjälp av mig i dag kom från ryssland. Eller föresten, de kasnke inte var från just ryssland..de kan ha varit estland eller litauen eller polen…men de pratar ju typ samma språk så de e ju svårt att höra skillnad.

Iaf!
Dessa människor kommer då till sverige, sthlm, och ska köpa kläder.
De kan ingen engelska
ingen svenska
Och tar då för givet att vi i butik ska förstå vad de säger på ryska?
Hur dumma i huvudet är dem?
Eller har ja ett utseende som säger ”hej, jag kan ryska, prata med mig”

Konstigt iaf.
Fick veta att vissa dagar är det enbart finska människor i centret…detta för att finlandsbåtarna anländer. Oxå wierd. Bara för att finlandsbåtarna anländer betyder det väl inte att alla svenskar försvinner?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *