de är enkla

| 0 comments

Efter att ha läst den roliga bloggen igår, en på stureplan.se, kommer inte ihåg vad bloggerskan heter. Så kom jag att tänka en hel del på olikheterna mellan tjejer och killar. Och hur vi agerar i olika situationer. Jag testade detta i teorin i dag!
Jag tog upp ämnet på jobbet såklart! Tjejerna på jobbet är ju experter på allt!
Så vi pratade om huruvida man ska tolka in ngt i sms killar skickar eller inte.
Svaret vi kom fram till är att killar e enkla…i alla fall de flesta..Undrar de ngt så frågar dem. De frågar inte en fråga där de egentligen menar ngt annat. MEN!! det finns ju alltid undantag..och man vet ju aldrig om killen som messar dig e vanligt eller udda när de gäller sms…så när ska man då veta när man ska tolka in eller läsa mellan raderna?

ex.
Bio på sönda?

detta får du en torsdag.
Vi pratade om hur vi kan tolka smset, som var lite kul haha!
”sönda, vad hände med freda, lörda? har han andra dejter då?”
”sönda, när killar vill göra ngt en sönda betyder det att de inte fått sig ngt på fredan eller lördan”
Detta smset kom ju dock en torsdag…vilket gör att killen Inte vet om han får till det under helgen eller inte…Kanske kan det helt enkelt vara så att han e sugen på bio, och tycker söndagen e en perfekt dag för detta?!

Om ni vill läsa denna otroligt roliga blogg som ja fastnat för så finns den på stureplan.se och sen får ni leta er fram…för ja kommer inte ihåg!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *