Jag är nog inte snäll nog

| 0 comments

Jag har växt upp med meningen ”är du inte snäll får du inga julklappar”, det betyder ju underförstått att om jag är snäll så borde jag få det jag önskar. Men jag börjar tro att min tolkning av detta är något skev.

Antingen är jag banne mig inte snäll, eller så fungerar inte önskelistan som den ska.
Jag messade min önskelista till min Pappa häromdagen. Ja jag vet att jag är 28 å att detta inte är ett normalt beteende, men jag är en tjej som älskar traditioner och det är väl bättre att skicka in en önskelista än att få saker man inte vill ha? 
Varje år önskar jag mig en Audi TT
Audin har stått med på listan sen jag var 16. 
Den har alltså funnits på min lista i 12 år.
Varje år har jag spanat under granen efter ett liiiitet paket. Som en ask till en förlovningsring i storlek…i hopp om att det ligger ett par bilnycklar i, men icke.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *