Fokus Sverige!

| 0 comments

Vad är det som händer egentligen?
Det läggs så fruktansvärt mycket tid och energi på onödiga diskussioner i form av vad som skall finnas kvar eller klippas bort från Kalles Jul, om vi ska börja kalla alla med ett könsneutralt ord som Hen, att vi ska försöka få ett jämlikt samhälle där Sverige ska rucka på sina traditioner (nationalsång, vår stolthet över vår flagga, vad man får å inte får sjunga på skolavslutningar) och sin tro.

Känns som vi missat lite andra viktigare ämnen här.
Som hur vi skall uppfostra våra barn?
För jag förstår inte hur det annars kunde gå så jävla snett i Göteborg idag. Att ett gäng snorungar bestämmer sig för att ta lagen i egna händer och slå ner en tjej och sparka henne gul och blå???

Jag har svårt att tro att någon förälder tycker att det är ett korrekt beteende av sina barn. Men samtidigt så kan jag tänka mig att man har glömt att tala om det för sina barn. Vi kanske ska fokusera lite på grundläggande uppfostran och att bibehålla våra underbara traditioner och bara njuta av livet lite?

Om jag tolkat situationen rätt så är det inte så många som bryr sig om exempelvis kalles jul, blond som brunhårig, ljus som mörk. Så kan inte folk sluta skapa problem som inte finns och bibehålla vett och etikett.

Njut lite av livet istället för att fucka upp det.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *