The person in crime

| 0 comments

Jag kan ibland fascineras över hur snabbt jag kan få en välstädad lägenhet till att se ut som ett hem för överblivna kläder och diverse dammråttor.

Varje gång när jag har städat och står som en stolt Höna ( jag vet att man säger Tupp men jag är en tjej inte kille ) och ser ut över mitt oerhört mysiga, välorganiserade och dammfria hem så säger jag alltid till mig själv, observera: Alltid. ”Nu ska jag hålla efter det här så att det inte blir stökigt någon mer gång.” 

Om jag någonsin har hållt det, icke.

Idag hade jag världens sötaste lilla Nora här på besök, ett år fyllda. Då slog det mig. Det är absolut inget fel  på mig för att jag är expert på att stöka ner om jag känner för det (eller känner för att inte städa undan kontinuerligt). Det ligger ju i generna! Vi är stökiga som personer. Jag tror livet blir lite roligare då. Se bara på lilla Nora som helt bekymmerslöst tar sig runt och omorganiserar, hon har kul!! Har jag kul när jag  organierar? Oftast inte.

Mer kul åt folket.

Hejja Nora!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *