Movienight!

| 2 Comments

Har precis klivit upp och torkat mig från en filmkväll.
Ojoj tänker ni och ler lite generat, eller? Ni kan genast sudda ut ert flin och byta ut det mot avundsjuka. Jag har just tittat på film samtidigt som jag legat och värmt mig i ett varmt bad.

Det var faktiskt premiär för detta beteende av mig idag. Jag frös och på tv går de bara skit, som vanligt när man bara har bonna-tv. Därför slog jag två flugor i en smäll.

Jag är i vanliga fall en tjej som gillar att bada badkar när jag fryser, men i korta stunder. Jag sätter mig i badet samtidigt som vattnet fylls på, när badkaret är fyllt har jag tröttnat…då kliver jag upp och tappar ur vattnet direkt. Varför jag inte fyller upp badet först för att sedan kliva i har en oerhört bra förklaring, jag har inte tålamodet att vänta.

Betyget för att se en film i badet blir tre av fem möjliga badankor.
Plus för att jag låg i badet i en och en halv timme, personligt rekord. Hurra! Det kändes lite lyxigt.
Minus för att det var omöjligt att göra ngt annat än att ligga i badet. Ser man film i soffan kan man: måla naglar, kolla facebook, titta i en tidning, äta, dricka, smsa…röra sig fritt i hela lägenheten utan att fördröjas av att torka sig innan man springer in i köket för ett äpple.

Sammanfattat.
Att se en film i badet är som att äta frukost i sängen. Lyxigt om det sker då och då men inget man vill göra varje dag.

Och ja mina vänner, självklart kliver jag inte ur ett badkar utan att tvätta av mig, så då kan ni bacillskräckisar där ute andas ut. Jag är en ren människa. Over and out

2 Comments

  1. Bara det att du kommer på idén att titta på film i badkaret är väldigt Malin känns det som =)

  2. Jag är ju inte först i världen med att se en film medan jag badar. Är ju inte så att jag uppfann beteendet:)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *